ΙΟΥΛΙΟΣ, 2018

23ΙΟΥΛ9:00 μμΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ MASTERCLASSES ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Φέτος διοργανώνονται οι 2ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας  ("2nd International Kalamata Music Days") και απόψε, Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, θα «ταξιδέψουν» το κοινό σε 200 ολόκληρα χρόνια μέσα από την μουσική τριών σπουδαίων εκτελεστών!
O Felix Froschhammer (βιολί), η Indira Rahmatulla (τσέλο) και η Αλεξία Μουζά (πιάνο), καθηγητές των masterclasses που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, παρουσιάζουν έργα από τα μέσα του 18ου αιώνα ώς και την αυγή του 21ου. Είναι ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με έργα που παντρεύουν ιδανικά τη δεξιοτεχνία με την εκφραστικότητα, την κλασική δομή με την αφαιρετική ποιητική διάθεση του ιμπρεσιονισμού, την αυστηρότητα της μορφής  με την ελευθερία της αφηγηματικότητας!
Θα ακουστούν έργα των J.Haydn, L.v. Beethoven, J. Brahms, M.Ravel, J. Klengel, A. Babdjanian, R. Schumann κ.ά., από τρεις κορυφαίους διεθνώς σολίστες, με πάθος για τη μουσική και την εκπαίδευση και με βαθιά προσήλωση στην κοινωνική αναγκαιότητα μιας ποιοτικότερης ζωής, μέσα από την έκφραση των ιδανικών που εμπεριέχονται στην πραγματική τέχνη.
Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Είσοδος ελεύθερη.

Ώρα

(ΔΕΥΤΕΡΑ) 9:00 μμ

Τοποθεσία

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Ο.Τ. 124, Αρτέμιδος, Καλαμάτα

Διοργανωτής

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας

Μέγαρο Χορού ΚαλαμάταςΟ.Τ. 124, Αρτέμιδος, Καλαμάτα

X