ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, 2021

17ΝΟΕ8:30 μμΔΕΚΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Μια νέα δράση του Ωδείου ξεκινά φέτος με τα "Κυριακάτικα πρωινά" στο Ωδείο.

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα γυρίσουμε 200 χρόνια πίσω και θα ακούσουμε ιστορίες που καλύπτουν το φάσμα της ζωής του Θ. Κολοκοτρώνη από τη γέννησή του ως το θάνατό του. Ο Δημήτρης Προύσαλης, ένας μαγικός, αφηγητής σε συνεργασία με τον μουσικό Φίλιππο Πλακιά θα παρουσιάσουν ΔΕΚΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ που αφηγούνταν ο Γέρος του Μοριά με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Φίλιππου Πλακιά. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων του Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιών "σΤης ελιάς το δάκρυ" και των δράσεων του Δ.Ω.Κ. για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να αποστείλετε mail στο dimodkal@gmail.com ή να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 27210-21881 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 15:00 με 20:30

Ώρα

(ΤΕΤΑΡΤΗ) 8:30 μμ

Τοποθεσία

Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Υπαπαντής 23, Καλαμάτα 241 00

Διοργανωτής

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας | K.E ΦΑΡΙΣ

X