3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας και ο πολιτιστικός οργανισμός Interkultur διοργανώνουν από κοινού τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 μέχρι την Κυριακή 13 του μήνα. 

Η προετοιμασία έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της, καθώς έχουν ήδη αφιχθεί στην Καλαμάτα τα μέλη της ομάδας της Interkultur, ενώ αναμένονται και οι κριτές. Οι αφίξεις των 38 χορωδιών, από 14 χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα, αναμένεται να αρχίσουν αύριο.
Σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τους εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις», στο Μέγαρο Χορού. Ο Θ. Βασιλόπουλος εξέφρασε προς την οργανωτική επιτροπή, με επικεφαλής το Θανάση Ηλιόπουλο και τους εθελοντές θερμές ευχαριστίες και ευχήθηκε επιτυχία γι’ αυτή τη μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Δήμου παρέλαβαν τις μπλούζες και τις διαπιστεύσεις τους, ενώ η πόλη στολίζεται για να υποδεχθεί άνω των 1.200 χορωδών και των συνοδών τους.

Δείτε περισσότερα