Συναυλία των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Μια εξαιρετική συναυλία των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν, χθες , Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Οι μαθητές του Ωδείου κατάφεραν με ωριμότητα να αποδώσουν έργα εξαιρετικής σημασίας με το κοινό να τους θαυμάζει και να τους επευφημεί.
Οι δράσεις όμως του Δ.Ω.Κ. συνεχίζονται σήμερα και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 21:00, πάλι στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αμφιθέατρο Αγγελόπουλος), θα τιμηθεί η Πανευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, με μια συναυλία του Καλαματιανού Κουαρτέτου Εγχόρδων “Hemiolion” που φιλοξενείται από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Οι Αντώνης Μαζιώτης & Μιχάλης Κουντούρης (βιολιά), Σοφία Αναγνώστου (βιόλα) και Διονύσης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο) θα παρουσιάσουν έργα για κουαρτέτο εγχόρδων των L.v. Beethoven, J. Haydn και S. Barber και με την φιλική συμμετοχή του κιθαρίστα και καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας , Αντώνη Κουφουδάκη θα παρουσιάσουν και το διασκεδαστικό και ευφάνταστο κουιντέτο του L. Boccherini, “Fantango”. Γενική Είσοδος 5 ευρώ.

Στη συνέχεια, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21:00, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας έρχεται η σειρά της παιδικής και Νεανικής χορωδίας του Ωδείου να μας προσκαλέσουν να υποδεχτούμε το Καλοκαίρι, ενώ η “Moving Band” θα κλείσει την βραδιά συνοδεύοντας μουσικά μια ξεκαρδιστική ταινία του Buster Keaton!