ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας το πρόγραμμα της και έπειτα από πολλές συναυλίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Αμάν, Τίρανα, Φλωρεντία, Σκόπια κ.α.) και επιτυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες, η Κλεονίκη Δεμίρη, πρότεινε, εχθές, στο κοινό της Καλαμάτας μια νέα καλοκαιρινή “Μαγική Συνταγή”, φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά και πολύ μεράκι! Μια συναυλία στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας με τα πιο δροσερά τραγούδια από την ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη, μαζί με τα τραγούδια από τον νέο της δίσκο.

Η Κλεονίκη Δεμίρη με την ερμηνεία της κατάφερε να…ταξιδέψει το κοινό σε καλοκαίρια άλλων εποχών, αυτά που κρατήσαμε για πάντα στην καρδιά μας, αλλά κι εκείνα που  αφήσαμε να τα πάρει το κύμα… Από το “Μια θάλασσα μικρή”, μέχρι το “Μες στου Αιγαίου τα νησιά” και από το “Μια αγάπη για το καλοκαίρι”, μέχρι το “Luz de Luna”, οι θεατές απόλαυσαν μια νύχτα καλοκαιριού γεμάτη από φεγγάρια, έρωτες και αστέρια, με τραγούδια των πιο αγαπημένων μας Ελλήνων συνθετών και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο που υμνούν την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου!

Μια ονειρική νύχτα που παρέσυρε τον κόσμο να τραγουδήσει, να νοσταλγήσει παλιές διακοπές, να περιπλανηθεί στα σοκάκια του Αιγαίου και μαζί με τα νέα της τραγούδια, όπως το “Όλα θα Πάνε μια Χαρά” από το τελευταίο της album που αγαπήθηκε πολύ, έκανε μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική σε μια μοναδική νύχτα καλοκαιριού!

Σημειώνεται ότι από την Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ τηρήθηκαν όλες οι ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες (διατήρηση αποστάσεων, θερμομέτρηση, καταγραφή θεατών, κ.ά.).