Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο πλαίσιο εορτασμών από τα 100 χρόνια της γέννησης της Μαρίας Κάλλας, διοργανώνει συναυλία αφιέρωμα σε αυτήν την σημαντική ιέρεια του Λυρικού τραγουδιού με μια βραδιά λυρικού τραγουδιού.
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Ταυτόχρονα θα τιμηθεί το έργο και η προσωπικότητα μιας λυρικής τραγουδίστριας και παιδαγωγού που τιμά με την παρουσία της το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας εδώ και 20 χρόνια με σημαντικό καλλιτεχνικό και παιδαγωγικό έργο, τη Χριστίνα Γιαννακοπούλου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 14 νέες και νέους λυρικούς τραγουδίστριες/ές που σπουδάζουν δίπλα στην Χριστίνα Γιαννακοπούλου στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και στο Ωδείο Athenaeum σε γνωστές Άριες από Όπερες των W. A. MOZART, G. PUCCINI, V. BELLINI, A. DVORAK, C. GOUNOD, P.I. TCHAIKOVSKY, G. DONIZETTI κ.α.
Συμμετέχουν οι:
Ελένη Καλογράνη, Γιάννης Καλοκαιρινός, Κωνσταντίνα Κορμά, Αναστασία Κουναλάκη, Κατερίνα Κουτσονικόλα, Βίλλυ Κυριακοπούλου, Δήμητρα Σακελλαροπούλου, Χριστίνα Σαλαμάνη, Κατερίνα Σαμιωτάκη, Ελεάννα Σαραμάσκου, Ανίτα Σούση, Άγγελος Σπηλιώτης, Πηνελόπη Περδικάρη, Αγάπη-Χαρά Τσίρου
Συνοδεύει στο πιάνο ο Γιάννης Αερινιώτης
Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Χριστίνα Γιαννακοπούλου
Είσοδος Ελεύθερη