Χιλιάδες κόσμου και αστείρευτο κέφι στο 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι

 

 

Χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατέκλυσαν το κέντρο της Καλαμάτας, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη παρέλαση του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

 

 

Η παρέλαση των 22 group του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού ξεκίνησε στις 16:00 από την Πλατεία 23ης Μαρτίου και κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου.

Το σκηνικό στο κέντρο της πόλης ήταν εντυπωσιακό, με τους καρναβαλιστές  φορώντας πολύχρωμες και εντυπωσιακές ενδυμασίες, πολλές από τις οποίες ευφάνταστες και πρωτότυπες, να δίνουν εορταστικό ρυθμό, σφυρίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας!

Με την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κήρυξε τη λήξη του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, ευχαριστώντας τους εκατοντάδες καρναβαλιστές, όλους όσοι δούλεψαν για την επιτυχία του Καρναβαλιού αλλά και τον κόσμο που κατέκλυσε το τριήμερο την πόλη συμμετέχοντας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

 

Ακολούθησε συναυλία με την εντυπωσιακή Τάμτα, που ενθουσίασε το κοινό, το οποίο παραδόθηκε στους ρυθμούς της μουσικής, με ελληνικά και ξένα τραγούδια, μέχρι νωρίς το βράδυ.

 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σημειώνεται ότι, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η Νυχτερινή Παρέλαση, επίσης με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν από τη συμβολή Αριστομένους και Μακεδονίας και, μέσω της Αριστομένους, έφθασαν με τραγούδια και χορούς στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου ακολούθησε DJ Party μέχρι αργά το βράδυ.