Μια μοναδική παράσταση στην Καλαμάτα από το κορυφαίο ντουέτο Tango

Το 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας επιστρέφει και φιλοξενεί τους Ιταλούς Giampaolo Bandini (κιθάρα) & Cesare Chiacchiaretta (μπαντονεόν) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Μια μεγάλη στιγμή για την πόλη της Καλαμάτας και το φεστιβάλ κιθάρας με ένα από τα καλύτερα ντουέτα Tango στον κόσμο!

Οι δύο Ιταλοί καλλιτέχνες με την κιθάρα και το μπαντονεόν έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη διεθνή μουσική σκηνή παίζοντας στα σπουδαιότερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο. Θα μας ταξιδέψουν με τα δημοφιλέστερα έργα του A.Piazzolla αλλά και έργα των L.Brouwer και M.D.Pujol που έχουν αφιερωθεί στο ντουέτο.

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00 & 18:00-20:00

Κόστος εισιτηρίου 10 ευρώ.
MASTERCLASSES

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθούν δύο masterclass των Giampaolo Bandini (κιθάρα) & Cesare Chiacchiaretta (μπαντονεόν).

Οχτώ σπουδαστές κιθάρας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ατομικά μαθήματα με τον σπουδαίο σολίστ κιθάρας Giampaolo Bandini.

Την ίδια μέρα και ώρα, ο κορυφαίος μπαντονεονίστας Cesare Chiacchiaretta θα παραδώσει ένα σεμινάριο ανοιχτό σε όλους τους φίλους της μουσικής για την άρθρωση, τον ήχο, τις αναπνοές και την ερμηνεία, χρησιμοποιώντας μουσικά παραδείγματα.

Η συμμετοχή στα masterclass είναι 30 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977629389.

Για τα σεμινάρια αλλά και για όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: http://www.kalamataguitarfestival.gr