ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2021

04ΔΕΚ8:30 μμPYTHIA TRIO

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής στις 20:30, θα φιλοξενήσουμε το σύνολο PYTHIA TRIO. Το πρωτότυπο αυτό trio που αποτελείται από τις Μυρτώ Ακρίβου, Ηρώ Μενέγου και Θάλεια Παπαδοπούλου επικεντρώνεται τόσοι στην διεύρυνση των εκφραστικών τους μέσων όσο και των ορίων του οργάνου. Αντλούν την έμπνευση τους από το σύγχρονο ρεπερτόριο που ακροβατεί στα όρια του πειραματισμού και της πρωτοπορίας.  θα μας παρουσιάσουν έργα νέων Ελλήνων συνθετών για πιάνο για... 6 χέρια όπου θα μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί τους όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ηχήσει ένα πιάνο και με τον πρωτότυπο τίτλο..."Ο όρκος του Ιπποκράτη".

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να αποστείλετε mail στο dimodkal@gmail.com ή να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 27210-21881 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 15:00 με 20:30

Ώρα

(ΣΑΒΒΑΤΟ) 8:30 μμ

Τοποθεσία

Αμφιθέατρο Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Υπαπαντής 23, Καλαμάτα 241 00

Διοργανωτής

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας | K.E ΦΑΡΙΣ

X