ΜΑΡΤΙΟΣ, 2023

18ΜΑΡ8:00 μμ9:00 μμΡεσιτάλ πιάνου από τον πολυβραβευμένο τελειόφοιτο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Κώστας Μάρκου

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ο πολυβραβευμένος τελειόφοιτος μαθητής του Λουκά Γεώργα, Κώστας Μάρκου, θα μας προσφέρει ένα ρεσιτάλ πιάνου με έργα J.S.Bach, Sergei Rachmaninoff, L. v. Beethoven, Franz Liszt και Sergei Prokofiev.
Ο Κωνσταντίνος Μάρκου κατάγεται από την Αλβανία και γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 2004.
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 χρόνων.Είναι τελειόφοιτος στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Κατά την διάρκεια των σπουδών του τιμήθηκε με πολυάριθμα βραβεία, υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις.
Μεταξύ άλλων το 2021 τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο  στον πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου "Μusicarte", όπου του απονεμήθηκε ειδικό βραβείο με τίτλο International Cultural Federation 21st Century για την επίδοσή του.
Την ίδια χρονιά τιμήθηκε με το Δεύτερο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πιάνου "De Bach Au Jazz".
Έχει παρακολουθήσει Masterclasses με την  Αλεξία Μουζά και τα τελευταία 5 χρόνια τιμάται με υποτροφία λόγω εξαιρετικής επίδοσης. Τον Ιούνιο του 2022 συμμετείχε στο φεστιβάλ "Άνοιξη των Πλήκτρων" που διοργανώνει το Δ.Ω.Κ. ενώ τον Ιούλιο έδωσε ένα ατομικό ρεσιτάλ στην πόλη Φιέρ της Αλβανίας.
Είσοδος ελεύθερη!

Ώρα

(ΣΑΒΒΑΤΟ) 8:00 μμ - 9:00 μμ

Τοποθεσία

Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

X