ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2019

06ΑΥΓ9:00 μμΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Summer Night

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

To it girl της ελληνικής σκηνής, ένα από τα πιο δυναμικά και φρέσκα ταλέντα των ημερών μας, η Παυλίνα Βουλγαράκη, χορεύει με το καλοκαίρι  σε διάφορες ελληνικές πόλεις για να συναντήσει παλιούς και νέους φίλους και να μοιραστούν αναμνήσεις και όνειρα.
Η νέα τραγουδοποιός έρχεται με τη φόρα που της δίνει η συνεργασία της με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Οδυσσέα Ιωάννου για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, αλλά και οι εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, για να συναντήσει το κοινό στην περιφέρεια, τα καλοκαιρινά βράδια που τόσο αγαπάμε όλοι. Στις βαλίτσες της η Παυλίνα Βουλγαράκη φέρνει τραγούδια
από τις δύο προσωπικές της δουλειές, Μωβ Καληνύχτες και Λαβύρινθοι, και βέβαια όλες τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη μουσική της χαράζει διαδρομές από το alternative τραγούδι στη ροκ μουσική, κάνει παρακάμψεις μέσα από dark electro χωράφια για να επιστρέψει στους μελωδικούς δρόμους που τόσο αγαπά.
Πάντα στο πλάι της Παυλίνας οι φανταστικοί μουσικοί και φίλοι της, έτοιμοι για πάρτι και καλοκαιρινές βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.

Ώρα

(ΤΡΙΤΗ) 9:00 μμ

Τοποθεσία

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Ο.Τ. 124, Αρτέμιδος, Καλαμάτα

Διοργανωτής

ΦΑΡΙΣ | Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάταςfaris@kalamatafaris.gr Αθηνών 99 Δημαρχείο κτίριο Β'

X