ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2021

12ΔΕΚ11:00 πμΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΑ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικές προτάσεις για το φιλόμουσο κοινό της πόλης μιας και το πρωί στις 11 θα μπορείτε να απολαύσετε το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΑ, ενώ το ίδιο βράδυ, στις 20:30 στο Αμφιθέατρο "Θ. Αγγελόπουλος" ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαριστές, ο Μιχάλης Κονταξάκης θα "ανοίξει" το 10ο φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεσιτάλ Κιθάρας. Το φετινό επετειακό "Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας" που διοργανώνει ο σύλλογος ΤΕΡΨΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και θα "ανοίξει" τα φτερά του σε διεθνές επίπεδο με συναυλίες γεμάτες εκπλήξεις.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να αποστείλετε mail στο dimodkal@gmail.com ή να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 27210-21881 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 15:00 με 20:30

Ώρα

(ΚΥΡΙΑΚΗ) 11:00 πμ

X