ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2019

13ΑΥΓ9:00 μμΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΡΙΩΝΗ MΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Μαρίας Κηλαηδόνη & Δημήτρη Βεριώνη

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

[caption id="attachment_2457" align="alignleft" width="213"]Μαρίας Κηλαηδόνη & Δημήτρη Βεριώνη Μαρία Κηλαηδόνη & Δημήτρης Βεριώνης[/caption] Η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Δημήτρης Βεριώνης συναντώνται επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι και παρουσιάζουν με τρυφερότητα, κέφι και ευαισθησία ένα live γεμάτο μουσικές ιστορίες μικρού μήκους.
Οι δύο τραγουδοποιοί εναλλάσσονται και συμπράττουν επί σκηνής και ερμηνεύουν τραγούδια από τη δισκογραφική τους πορεία, αλλά και από τις αγαπημένες τους μουσικές καταβολές.
Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που κυκλοφόρησε από την MINOS ΕΜΙ με τίτλο «Τυρκουάζ», στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής. Η Μαρία Κηλαηδόνη -που διακρίνεται για την απλότητα και την αμεσότητα της ερμηνείας της- έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με τον Γιάννη Μηλιώκα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και την Αφροδίτη Μάνου και προετοιμάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της.
Ο Δημήτρης Βεριώνης παρουσιάζει τον νέο του δίσκο «Φωτογραφίες Από Τη Νάξο» -που μόλις κυκλοφορήσε από τον «Μετρονόμο»- αλλά και τραγούδια (σε στίχους και μουσική δικά του) από τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές, καθώς και αγαπημένα του ελληνόφωνα και αγγλόφωνα τραγούδια. Ο Δημήτρης Βεριώνης -ο οποίος αγαπά να διηγείται τις μικρές του ποπ, ροκ ιστορίες και μπαλάντες- έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Μανώλη Φάμελλο, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Δάκη και τον Μάνο Πυροβολάκη.
Με τους δύο τραγουδοποιούς συμπράττει δημιουργικά τετραμελής ομάδα μουσικών.

Ώρα

(ΤΡΙΤΗ) 9:00 μμ

Τοποθεσία

Προκυμαία Καλαμάτας

Ακρίτα & Ναυαρίνου

Διοργανωτής

Προκυμαία ΚαλαμάταςΑκρίτα & Ναυαρίνου

X