ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2019

Επαναλαμβανόμενη εκδήλωση

07ΑΥΓ9:30 πμΛαυρεντης Μαχαιριτσας - Νικος Πορτοκαλογλου“Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά” unplugged

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Νίκος Πορτοκάλογλου “Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά” unplugged
Τετάρτη 7 & Πέμπτη 8 Αυγούστου Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας
https://www.youtube.com/watch?v=-4Y_VLInrV0
Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συναντήθηκαν τον χειμώνα που μας πέρασε για πρώτη φορά στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου διαγράφοντας μια θριαμβευτική τροχιά εμφανίσεων από τον Νοέμβριο μέχρι το Πάσχα.
Η παράσταση αυτή, με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά», ήταν ταυτόχρονα απολογισμός και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.
Εμπλουτίστηκε με τη συμμετοχή πολλών εκλεκτών καλεσμένων, τραγουδοποιών και ερμηνευτών και κέρδισε επάξια τον τίτλο του σχήματος της χρονιάς.
χοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.
Από την δεκαετία του ‘90-που συνεχίζουν πια μόνοι τους-μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.
Αποχαιρετώντας τον μαγικό αυτό χειμώνα, εκτός από την μεγάλη τους περιοδεία σε θέατρα και γήπεδα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσουν και ένα ιδιαίτερο unplugged πρόγραμμα στις 7 & 8 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.
Ο Λαυρέντης και ο Νίκος με τις ακουστικές τους κιθάρες, συνοδευόμενοι από τέσσερις μουσικούς, ζωντανεύουν τις ακουστικές εκδοχές των ηλεκτρονικών τους τραγουδιών δημιουργώντας μια μοναδική παρεΐστικη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Συμμετέχουν: Steve Tesser κιθάρα, τραγούδι
Μαζί τους οι : Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι Άκης Αμπράζης μπάσο, κρουστά Τον ήχο έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Οργάνωση παραγωγής: Metrolive Productions info@metrolive.gr 360° Entertainment 360entertainment.gr@gmail.com Ώρα έναρξης: 21.30 Χώρος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας Γενική είσοδος: 15 € ΑμεΑ - Ανέργων - Φοιτητικό – Μαθητικό: 12 € Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr & Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Ώρα

(ΤΕΤΑΡΤΗ) 9:30 πμ

Τοποθεσία

Κάστρο Καλαμάτας

Σπάρτης 28, Καλαμάτα

Διοργανωτής

Κάστρο ΚαλαμάταςΣπάρτης 28, Καλαμάτα

X