ΙΟΥΛΙΟΣ, 2019

30ΙΟΥΛ9:00 μμΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ... ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ! ΑΓΑΘΩΝΑΣ │ ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΕΛΛΑΣ│ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥΈΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!

Ένα μουσικό ταξίδι σκιών και λαϊκής ορχήστρας για ΌΛΟΥΣ! Με ελεύθερη είσοδο

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ένα μουσικό ταξίδι σκιών και λαϊκής ορχήστρας για ΌΛΟΥΣ!   ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ! Ο Αγάθωνας, ο πιο γνήσιος εκφραστής του ρεμπέτικου τραγουδιού, συναντά  στη σκηνή την μοναδική ερμηνεύτρια Κατερίνα Τσιρίδου και μας προσκαλούν σε μια μουσική παράσταση έκπληξη!
Στον φωτισμένο μπερντέ του Ηλία Καρελλά, ο Καραγκιόζης συνομιλεί με τον Βαμβακάρη, τον Χατζηχρήστου, την Νίνου, τον Τσιτσάνη, την Εσκενάζυ, τον Παπαϊωάννου και παρέα μας αφηγούνται σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα τους.
Ένα σπάνιο οδοιπορικό στη ζωή και το έργο μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής, γεμάτο χιούμορ, ζωντανή μουσική και τις ανεξίτηλες στον χρόνο ατάκες του Καραγκιόζη.
Ένα ταξίδι, από τη «Φραγκοσυριανή» ως το «Καροτσέρη τράβα» και από «τα καβουράκια», ως το «μινόρε της αυγής» με ζωντανή ορχήστρα και γιγαντοφιγούρες θεάτρου σκιών, για ηλικίες εως 102 ετών!
Εκτός από τις γιγαντοφιγουρες του Βαμβακαρη, του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάνου κ.α. επί σκηνής θα είναι οι καλλιτέχνες: Κατερίνα, Τσιρίδου: τραγούδι -  μπαγλαμάς Αγάθωνας: Τραγούδι – μπουζούκι Νικος Πρωτόπαππας: τραγούδι – κιθάρα Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί Δήμος Βουγιούκας: Ακορντεόν    

Ώρα

(ΤΡΙΤΗ) 9:00 μμ

Τοποθεσία

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Ο.Τ. 124, Αρτέμιδος, Καλαμάτα

Διοργανωτής

ΦΑΡΙΣ | Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάταςfaris@kalamatafaris.gr Αθηνών 99 Δημαρχείο κτίριο Β'

X