Την Τρίτη 28 Ιουνίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, το 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Έπειτα από την επιτυχία του 1ου τουρνουά σκακιού το 2019, το τουρνουά του 2020 δεν πραγματοποιήθηκε και το τουρνουά του 2021 έγινε διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα του lichess. Τώρα έρχεται το πολυαναμενόμενο 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας όπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.
Κάθε γύρος θα έχει τουλάχιστον 5-10 λεπτά διάλειμμα για όλους τους συμμετέχοντες και πριν την έναρξη του 3ου γύρου θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα 20 λεπτών, όπου θα μοιραστούν χυμοί για όλα τα παιδιά.
Τη διαιτησία του Τουρνουά θα αναλάβει ο επικεφαλής Διαιτητής των αγώνων θα είναι ο ομοσπονδιακός διαιτητής κ.Κόκκιζας Αναστάσιος. Η υπόλοιπη ομάδα των διαιτητών θα συντονιστεί από τον επικεφαλής διαιτητή την ημέρα των αγώνων.
Οι πρώτοι 3 της τελικής κατάταξης θα βραβευτούν με κύπελλα. Ξεχωριστά θα δοθούν και μετάλλια στον 1ο παιδί ανά ηλικιακής κατηγορίας (6,8,10,12) και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος των αγώνων.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο. και τις Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 που μπορούν να βρεθούν στο

https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_16_05_2022.pdf