Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Μαΐου η έκθεση στο Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας με θέμα: “η Ναυμαχία του Ναβαρίνου”

Η Κ.Ε. Φάρις, ο Πρόεδρος κ. Παντελής Δρούγας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εικαστικού Τομέα κ. Παναγιώτης Λαμπρινίδης ευχαριστούν τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση και σεβάστηκε τα υγειονομικά μέτρα. Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων 4ο, 10ο, 19ο και η πρώτη τάξη του γυμνασίου του μουσικού σχολείου Καλαμάτας με τις εκπαιδευτικούς Ελένη Σταθοπούλου, Παναγιώτα Παπανικολάου, Ελπινίκη Σακαρέλη, Νάνσυ Κατσιλιέρη, Αθανασοπούλου Πετρούλα, Αλεξανδροπούλου Υπαπαντή και Μιχαλοπούλου Ελένη έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα έργα .
Μαθητές και εκπαιδευτικοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι όχι μόνο από την επίσκεψή τους στην έκθεση, αλλά και με τους χώρους του Εικαστικού Εργαστηρίου στου οποίους ξεναγήθηκαν.
Ο κος Λαμπρινίδης επεσήμανε την ανάγκη να γίνει θεσμός ο διαγωνισμός, ώστε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αποτιμώντας θετικά την διεξαγωγή του διαγωνισμού και της έκθεσης τόσο καλλιτεχνικά όσο και στην απήχηση στους μικρούς καλλιτέχνες
Ο διαγωνισμός και η έκθεση είναι στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εικαστικών δράσεων.