Μ’ ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι συνεχίστηκε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Καλαμάτα

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Μια όμορφη βραδιά ενταγμένη στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου, με τους Μπάμπη Τσέρτο, Ειρήνη Τουμπάκη και τον συνθέτη Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.

Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα γοητευτικό αφιέρωμα στο ελαφρύ τραγούδι και με ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Μωράκη, Μουζάκη κ.ά. συγκίνησαν και ταξίδεψαν το ακροατήριο της Καλαμάτας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δήμος σε μία δύσκολη περίοδο στήριξε και στηρίζει τον Πολιτισμό, είτε μέσα από συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις της Φάρις, είτε σε γενικότερο πλαίσιο με δράσεις και πρωτοβουλίες όπως το 1ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ κ.ά., τηρώντας πάντα τα μέτρα και τους υγειονομικούς κανόνες λόγω covid-19.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις πραγματοποίησαν την εκδήλωση ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.