Με κέφι ξεκίνησε το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Έναρξη για το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι #Special Edition την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Παρά το κρύο, αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου καρναβαλιστές και μέλη των καρναβαλικών πληρωμάτων, παρέλαβαν τα λάβαρά τους και διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής. Την έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Παρουσιαστές στην εκδήλωση της τελετής έναρξης ήταν οι Σωτήρης Καραμίντζας και Έλενα Κώνστα, ενώ η βραδιά έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα «Τhe Swingin’Cats».

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Καρναβαλικού Σταθμού στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας.  Ξεχωριστό χρώμα δόθηκε από την μπάντα κρουστών BLOCO SWINGUEIRA, η οποία περιδιαβαίνοντας κεντρικά σημεία της πόλης, κατέληξε στο χώρο του πατινάζ με τα πολύχρωμα παιχνίδια και τους ξυλοπόδαρους, που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται πως οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας περιλαμβάνουν δράσεις στην πόλη και τις γειτονιές της, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες, όπως και το δρώμενο ευετηρίας στη Νέδουσα.