Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού συνεχίζονται. Χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, το κοινό της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να απολαύσει την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους, παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα αφιερωμένο στα τραγούδια που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε, από το αγαπημένο «Έλα σε μένα…», «Αν θυμηθείς τ’ ονειρό σου», «Μέτρησα…», «Μιλησέ μου…», «Έλα πάρε μου την λύπη», «Να μ’ αγαπάς», «Αυτή η νύχτα μένει…», μέχρι το «Πες μου μια λέξη» κ.ά.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ πραγματοποίησαν την εκδήλωση ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Να σημειωθεί πως η συναυλία είχε απόλυτη πληρότητα, με τον πρόεδρο της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ Παντελή Δρούγα στο καλωσόρισμά του να κάνει αναφορά στην προσπάθεια που φέτος έχει γίνει -σε δύσκολες συνθήκες- προκειμένου  να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο.