Με επιτυχία διεξήχθει από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο γήπεδο Μπαχράμη.

Με επιτυχία διεξήχθει την Τρίτη 26/7/2022 από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο γήπεδο Μπαχράμη. Στο τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά όλων των ηλικιών (5 έως 12 ετών) από όλα τα ΚΔΑΠ Δήμου και Φάρις. Τα ΚΔΑΠ χωρίστηκαν σε 2 ομίλους, 1 όμιλος των ηλικιών 6-9 και 1 των ηλικιών 10-12. Στο μικρό τελικό συμμετείχαν οι 2 δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας από κάθε όμιλο και στο μεγάλο τελικό συμμετείχαν οι 2 πρώτες ομάδες βάση βαθμολογίας από κάθε όμιλο επίσης. Στις ηλικίες 6-9 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 8ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του 6ου ΚΔΑΠ και στην 3η θέση ήρθε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ. Στις ηλικίες 10-12 την 1η θέση κέρδισε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του ΚΔΑΠ Βέργας και στην 3η θέση βρέθηκε η ομάδα του 6ου ΚΔΑΠ.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις και εντεταλμένος σύμβουλος των ΚΔΑΠ, κ. Παντελής Δρούγας.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, τον
πρόεδρο αθλητικού οργανισμού Δήμου Καλαμάτας, Τάκη Βασιλόπουλο, τον πρόεδρο επιτροπής διαιτησίας Αλεξέα Ηλία και τον αντιπρόεδρο Σταύρο Λαμία για την βοήθεια και την στήριξη τους ως προς την υλοποίηση του Τουρνουά.