Επιτυχημένο το 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας “σΤης ελιάς το δάκρυ” που διοργάνωσε η Κ.Ε. Φάρις και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Έντεκα αφηγητές «πλημμύρισαν» με παραμύθια για μικρούς και μεγάλους το Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας κατά το τριήμερο 6-8 Μαΐου 2022

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 8 Μαΐου όπου η Αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη “βούτηξε” στα βαθιά νερά των ιστοριών του κόσμου οδηγώντας μας με τρόπο θαυμαστό στη μαγική λίμνη των παραμυθιών. Ακολούθησαν το Σάββατο τα παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, όπου οι Αγγελική Θεοδωρακοπούλου και Παναγιώτα Ηλιοπούλου με τα παραμύθια “Στης ανέμης το σκοπό, μια φορά κι έναν καιρό…” και στη συνέχεια οι Εύη Ντινοπούλου, Σπύρος Τσίρος, Χριστίνα Δίμιζα παρουσίασαν βραδιά αφήγησης για ενήλικο κοινό με τίτλο “Γυναίκες φως… λόγια, θεριά… αερικά σημάδια”.

Τέλος, την Κυριακή 8 Μαΐου το Φεστιβάλ συνεχίστηκε με πρωινό με παραμύθια για μικρούς και μεγάλους όπου το “…πετάει πετάει το τσουράπι…” με τους Θεοδοσία Ψευτέα, Λίλλυ Τριαντάρη ενθουσίασε το κοινό, ενώ το απόγευμα με παραμύθια για ενήλικο κοινό και εφήβους από 11 χρονών, οι παραμυθάδες Γεωργία Γκότση, Κατερίνα Γυφτάκη, Μαρίζα Νταϊφά και το “…περιεργότερο και περιεργότερο…” έκλεισαν το Φεστιβάλ.