Εγκαίνια έκθεσης με έργα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου, με γενικό τίτλο ”ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ”

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών του Εικαστικού Τομέα της Κ.Ε.Φάρις του Δήμου Καλαμάτας, με έργα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Τομέα Παναγιώτης Λαμπρινίδης τόνισε την αξία των εικαστικών τεχνών, ιδιαίτερα στα παιδιά, όπου η αγάπη τους για τη ζωγραφική μέχρι την ηλικία των 12 είναι έκδηλη. Αξίζει να σημειωθεί, πως την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023, σημειώθηκε αύξηση των σπουδαστών και αυτό δείχνει την ποιότητα εκπαίδευσης, που προσφέρει το Εικαστικό Εργαστήρι.
Από τη πλευρά του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, τόνισε την σπουδαιότητα της έκθεσης γιατί είναι από σπουδαστές της πόλης μας και αξίζει να τους δίνουμε έδαφος έκφρασης.
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, σχεδίου, αγιογραφίας και εικαστικές εγκαταστάσεις όλων των σπουδαστών.
Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, παράλληλα με την περιήγησή τους στην έκθεση , μουσική από την τάξη φλάουτο του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Ενώ, οι μικροί μας φίλοι , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικη κάρτα με τη βοήθεια καθηγητών του εργαστηρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έκθεση Εικαστικών έργων στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
Διάρκεια: 17/12/2022 έως και 3/2/2023
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 έως 14.00 (εκτός αργιών)
Είσοδος ελεύθερη