Διαγωνισμός Φεστιβάλ Κιθάρας

Και φέτος ο διαγωνισμός του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας παρά την υγειονομική κρίση!

Οι φόρμες συμμετοχής άνοιξαν και περιμένουν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι τρεις. Η παιδική, η εφηβική και η χωρίς όριο ηλικία.
Ως Α΄ Βραβείο στην Παιδική Κατηγορία θα δοθεί μία  κιθάρα του ευρωπαϊκού οίκου HORA (μοντέλο Granada) μαζί με ξύλινη βάση και σκληρή θήκη, συνολικής αξίας 335 ευρώπροσφορά του e-shop μουσικών οργάνων και υλικών οργανοποιίας sintono (www.sintono.gr).

Ως Α΄ Βραβείο στην Εφηβική Κατηγορία θα δοθεί  μία κιθάρα του ευρωπαϊκού οίκου HORA (μοντέλο SM 500) μαζί με ξύλινη βάση και σκληρή θήκη συνολικής αξίας 455 ευρώπροσφορά του e-shop μουσικών οργάνων και υλικών οργανοποιίας sintono (www.sintono.gr).

Ως Α΄ Βραβείο στην κατηγορία άνευ ορίου ηλικίας θα δοθεί μια κιθάρα του οργανοποιού Βασίλη Συγλέτου αξίας 4.000 ευρώ (πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο του με διπλό καπάκι από κέδρο και πλάτη από βραζιλιάνικο παλίσανδρο) καθώς και συμμετοχή σε συναυλία του επόμενου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.

Σε όλες τις κατηγορίες θα δοθούν Β΄ (120 ευρώ δωροεπιταγή) και Γ΄ (80 ευρώ δωροεπιταγήβραβεία, τα οποία αποτελούν προσφορά του Συλλόγου <<Τέρψις>> (Σύλογος Γονέων και Φίλων των Σπουδαστών των Σχολών της ΦΑΡΙΣ) καθώς και Έπαινοι.

Πρόεδρος της Επιτροπής του Διαγωνισμού θα είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Κώστας Κοτσιώλης (www.costascotsiolis.com). Τα μέλη της επιτροπής θα ανακοινωθούν ένα μήνα πριν το Διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Φεστιβάλ Κιθάρας και του διαγωνισμού Φεστιβάλ Κιθάρας.

https://kalamataguitarfestival.gr 

https://kalamataguitarfestival.gr/competition