“Γιοί και Κόρες” από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2022 στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας έκανε πρεμιέρα το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας με την παράσταση “Γιοί και Κόρες”.
Στο κατάμεστο θέατρο οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το χειροκρότημα των θεατών να τους ανταμείβει στο έπακρο. Αξίζει να σημειωθεί, πως το έργο του Γιάννη Καλαβριανού, που ο συγγραφέας παραχώρησε ευγενικά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας, παρουσιάζεται σε διδασκαλία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Γιάννη Μαργαρίτη.
Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ προσβλέπει σε μια σταθερή και συστηματική παρουσίαση προσεκτικά επιλεγμένων θεατρικών κειμένων, που προσφέρονται για την καλύτερη προσέγγιση της θεατρικής τέχνης.
Συμμετείχαν οι : Βελάϊ Ρομάριο, Δούβα Σοφία, Εμμανουήλ Γιώτα, Ηλιάδου Έλενα,Καρμοίρης Λευτέρης, Καρούντζου Νάντια, Κουλέτση Σταυρούλα, Κραουνάκης Μιχάλης, Μητσέα Αναστασία, Μιχαλιά Νικολίνα, Παπαδοπούλου Ρεβέκκα, Πετρουλάκη Λέττα, Renard Evelyne,Τζουβάρας Ηλίας, Τσαλακουβέρτας Νίκος, Φρουντζής Παναγιώτης.
Μουσική : Τσότρας Σταύρος