Επιτυχημένη πρεμιέρα για την παράσταση “Οδυσσέως σχεδία” από το ΔΗΠΕΘΕΚ

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο Κάστρο της Καλαμάτας και την εξαιρετικά θερμή υποδοχή της παράστασης από το κοινό, το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας ξεκινάει την περιοδεία του σε αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου.

Πρώτος σταθμός το Αρχαίο Θέατρο στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης στις 8/8. Η παράσταση αυτή θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω του site του θεάτρου. Ώρα έναρξης όπως και όλων των παραστάσεων 21.30

Στις 10/8 στο αρχαιολογικό μουσείο της Χώρας, στις 11/8 στο αμφιθέατρο Μελιγαλά, στις 12/8 στον Μυστρά, στις 17/8 στο Κάστρο Μεθώνης, στις 19/8 στο αρχαίο θέατρο Ήλιδας, 21/8 στο αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης, στις 23/8 στο αρχαίο θέατρο Άργους, στις 26/8 στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη στις 27/8 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη Αττικής στις 28/8 στην Νέα Μάκρη Αττικής και στις 30/8 στο Δήμο Νεάπολης Συκεών στην Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι παραστάσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο θεατών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.