Επίσκεψη δημοτικού σχολείου στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε.Φάρις

Με χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας μαζί με τις δασκάλες τους κα Πολιτοπούλου Αγγελική και κα Μαχαίρα Ελένη, το Εικαστικό Εργαστήρι της πόλης μας.
Οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Τομέα κο Λαμπρινίδη στους χώρους και τα εργαστήρια του σχολείου με ηρεμία και τάξη, δείχνοντας μάλιστα τρομερό ενδιαφέρον με ερωτήσεις για όλους τους τομείς του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Στη συνέχεια, οι καθηγήτριες ζωγραφικής και κεραμικής του Εργαστηρίου, κυρίες Παπαδοπούλου Νάνσυ και Δήμητρα Πετροπούλου, επεφύλαξαν μια μικρή έκπληξη στους επισκέπτες καθώς τους έκαναν μαθήματα ζωγραφικής και κεραμικής.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Τομέα κος Λαμπρινίδης εντυπωσιάστηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη για την εικαστική τέχνη που επέδειξαν.
Μέσα από την επίσκεψη έγινε φανερό ότι υπάρχουν στην πόλη μας πάρα πολλά παιδιά με όρεξη για μάθηση. Το Εικαστικό Εργαστήρι για πάνω από τρεις δεκαετίες παρέχει ποιοτική διδασκαλία στα εικαστικά με καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές ώστε να καλλιεργηθεί η κλίση των μαθητών προς την τέχνη.

Για πληροφορίες/επισκέψεις:
Εικαστικό Εργαστήρι – ΚΤΚ , Ναυαρίνου 8, Παραλία Καλαμάτας.
Τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr